Když jsem v roce 1995 přebíral po otci podíl ve firmě, s pekařinou mě spojovalo akorát mé příjmení. Velkou motivací byla touha obstát a mít úspěch. Mnohé se nám společně s obětavými kolegy podařilo, ale úspěch nejde navždy zavřít do trezoru a mít hotovo.
Přicházejí nové a nové výzvy. Pro mě ta poslední a nejdůležitější je předat jednou firmu následníkům v nejlepší kondici a pak už jen… držet palce!
majitel společnosti
Vždy se spoléhám na lidi. Věřím jim. V nejedné krizové situaci naši zaměstnanci projevili solidaritu s firmou a bylo zcela jedno, byl-li to manažer, pracovník expedice nebo výroby. A chci věřit, že tomu bude i nadále. Máme plány do budoucna, jak upevnit a rozvinout postavení naší společnosti, a bez loajálních schopných a obětavých lidí to nepůjde. Tak si přejme hodně úspěchů.
majitel a zakladatel společnosti
Společnost SEMAG je dlouhodobě jedním
z nejvýznamnějších regionálních zaměstnavatelů.
Úspěšně jsme prošli náročným
auditem dle normy IFS Food.
Koncept PRIMA PEKÁRNY se zaměřuje na jeden jediný cíl,
Naprostá většina pekařského sortimentu je kynutá a pečená přímo v provozovně.
Nejedná se tedy o dohotovování polotovarů, ale těsto na provozovnách prochází procesem zrání.